song is lagu lha..

That's my friend !

Friday, February 25, 2011

the love story was end..

6.04 p.m..
25.2.2011..
jumaat..

love story antara m.hakim & izzy izzyiana da pun tamat..
izzy..ta mao nagesh2 da taw..dye maokan mcm tu,biakan aje.dye da bgtaw kan reason dye lepaskan kaw.so reason itu amat2 munasabah..dye minta dgn care baik n lepaskan kaw dgn care baek pun da oke..
to awak.. tq sbb buad sy happy nan awk..wlpun awk kate awk slalu buat sy sakit aty..pd sy, tak lahh..wlpun pd luaran awak sngt2 kelihatan seorang yang amat keras haty,tapi sy taw awk ade kelembutannye,sbb sy dah jumpe kelembutan pada haty awk..act kan awk,wlpun kite sempat 2 bulan 3 hary je,sume tu amad2 lah berharge untk sy..? nak tawu knp? sbb awk laen dari yang laen..sangat2 laen..awk slalu tny sy kan ape y laennye yang ade pade diri awk..tapi,jwpan sy tak pernah awk dpt..hehe..soe,tu sume cume sy sowg je ley tawu..sbb..awk pund ta mao bgtahu jwpan y sy slalu tungu2 dgn awk.! baru adil kan.! tapi...awak tak smpat kan nak bgtau something pd sy,sbb awk kate,awk na bgtawu bile kite da jumpe utk kali kedua..tapi sume tu dah tak dpt,act agak terkilan.tapi ape y bley sy buad.sume tu x kan kembali..betul x? qlo lah sy ley jd doraemon,sy akan kuarkan mesin pemutar mase utk kmbali balik pade mse y kite tengah bincangkan tu, n pakse awk cakap !.hihihih..kejam kan sy? tapi x pe lah..apepon,hasrat sy tercapai utk jumpe awk wlpun sekejap..tu lah 1st n last sy jumpe awk..sy amat2 hargainye tawuk! now,tetibe plak otak sy tengah teringtkan tyme kite jumpe dlu..best3!..y paleng best,bile awk tenung sy cm nak makan owg..waaaa..sangat takut tawu!
hihi,tapi yang paleng penting,awak comel la bile tersenyum :) wink2~ ~..pas ni,cenyum2 selalu tawu.ptt la kwn2 awk kate awk susah nak cenyum,upe2nye cenyuman awk tu comel sngt smpai awk tak nak bg owg laen tengok kan.! eie..awk perkumpitan betul lahh!.yes sy da tau ape mksd kumpit awk tu..lalala..
awak2..baru2 ni awk kate tahap kemalasan awk da muncul kan..tamo malas2 taw awk,jgn kekalkan sikap tu.awk da jnji na cover balik ape y da jd dlu kan.so teruskan.jgn separuh jalan je.awk tu nak kene tanggung anak dare owg nanty,so pandai2 lah k.. jgn isau pasal sy tawu,sy oke2 je boss..:)
no more CRY kodd..hihhi.. awak,even kite da tak de ape2,sy tetap syg awk k.tak kesah la syg sebagai ape pun yang awakk nak tafsirkan..:)..


pic ni saye curik ! yeay !

eh lupe..awak,tq ea nyanyikan sy lagu tu..tu lah last song awk nyanyikan utk sy..:) sy happy + apprciate taw..lagu tu best..now sentiase berkumandang d telinga sy ..n ape2 pun,tq  everything..tq a lot..kite tak kan jadi musuh.tapi kite akan jd sumthing y kite sndri aje tawu..take care awk..
soe ah,bila jari sy ni mule typing,jd ta rety plak  ak stop..same like mulut sy..hahahah..

yang benar lagi mengasihi.!
izzy izzyiana bt abdul manap ( c chomel y amad perasan y sepeti awk katekan selalu ):p

3 comments:

beluncas said...

be a strong girl okay :))

beluncas said...

be a strong girl okay .,, chill ! ..:))

izzy.com said...

thxx :)